Mijn lijst met blogs

vrijdag 9 februari 2018

Een dubbel gevoel

Wat een rare dag vandaag. Een hevige dip heeft zich van me meester gemaakt.
Terwijl er zoveel lieve berichtjes via diverse kanalen binnenstromen. Die me warm maken. En dan toch juist die ene waarop ik zo hoopte zo teleurstellend bijna overheersend is.

Raar ook omdat er al kadootjes en hartelijk gefeliciteerd kaartjes komen vanwege Leen zijn verjaardag morgen. Waarbij ik dan toch de gedachten krijg zou dit de laatste samen zijn?

Deze gedachten wil ik niet. Ik ben er nog. En wie weet .......

5 opmerkingen:

 1. Niks raars aan..ik denk aan je 😘💖

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geef mijn Griekse slakkeneter een dikke knuf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij het lezen van het troetelwoord Griekse Slakkeneter kreeg ik wel even een lachbui. Je depressieve gedachten mogen er ook soms zijn, maar als je jarige man je toefluistert Griekse Slakkeneter, dan is daar de glimlach weer.
  Knuffels voor jullie beiden
  Xandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij het lezen van het troetelwoord Griekse Slakkeneter kreeg ik wel even een lachbui. Je depressieve gedachten mogen er ook soms zijn, maar als je jarige man je toefluistert Griekse Slakkeneter, dan is daar de glimlach weer.
  Knuffels voor jullie beiden
  Xandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu lig ik dubbel lieve nicht. Takkie de hond van reagerende Alice is samen met onze Gypsy naar Nederland gekomen. En het gezin daar trakteert ze regelmatig op slakken uit de tuin. Dus is ze onze lieve slakkeneetser en onze Gypsy lieve takkeneetster😂😂

  BeantwoordenVerwijderen